KAYSERİ / YAHYALI - Çubuklu Özkoyuncu Ortaokulu

Çubuklu Özkoyuncu Ortaokulu

Çubuklu Köyü Özkoyuncu Ortaokulu Çubuklu Mahallesi No 287 Yahyalı/Kayseri
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Normal-(İlkokul-Ortaokul aynı binada-Ortaokul binası İlkokuldan tahsisli)
Başlama 08:30 Bitiş:13:10
Kalorifer (Kömürlü)
Ulaşım
İlçe merkezine toplu taşıma araçları ile günlük ulaşım sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz kendi araçları veya servis araçları ile ilçe merkezinden geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Mahallemiz Yahyalı´ya 16, Kayseri´ye ise 90 km dir.Yahyalı İlçesinin merkez olmayan en büyük mahallelerinden birisidir.Ulaşım,su,iletişim,alt yapı gibi bir sorunu bulunmamaktadır.
Mahallemiz Yahyalı´ya 16, Kayseri´ye ise 90 km dir.